Kontakt telefon: 065 247 76 38

Poseti Naš Youtube Kanal

Ako si početnik ili igrač sa višegodišnjim iskustvom na našem youtube kanalu možeš pronaći mnogo zanimljivog sadržaja i korisnih informacija. Detaljno su opisani i testirani najpopularniji modeli airsoft replika i prateće opreme.

Discord

Pridruži se najvećoj airsoft zajednici u Srbiji, koja trenutno broji 1000 članova. Pregršt igrača koji će ti izaći u susret svakom tvom pitanju vezano za airsoft. Na Discord serveru se družimo i vodimo diskusije svakog dana. Sa desne strane ili ispod je interaktivan prozor i prilika da vidiš kako to izgleda, takodje postoji ikonica na dnu sa desne strane pomoću koje mozeš da aktiviraš diskord čet.

Airsoft Shop Srbija

Nema airsoftera koji kod nas nije pazario nešto jer mi imamo sve, od replika, kuglica, okvira, dodatne opreme. . . Kod nas možete dobiti savet o nabavci prave replike ili opreme za vas ili vaš klub. Nama je najbolja reklama zadovoljan kupac, jer se dobar glas nadaleko čuje. Prisutni smo na svim većim airsoft dogadjaima u Srbiji. Tako da vrlo lako možemo da se sretnemo na nekom susretu, kako lično tako i preko airsoft nišana. Pozivamo Vas da nas posetite u našoj radnji u Beogradu i pogledate neke od naših proizvoda, a možda i probate neke na licu mesta!

Airsoft Shop Srbija Od airsoftera za airsoftere. . . .